Anne Black

Anne Black er helt klarten af vores favoritter blandt danske designere. Anne Black har i flere år designet keramik til brug i hveragen. Anne Blacks design af greb og knager, lågkrukker, vaser og skåle fylder mere i de danske hjem og har med tiden sat sit aftryk. Her på Corfixen har vi holdt øje med Anne Black længe, og designeren har en stor plads i vores hjerte.

Anne Black blev færdiguddannet på Designskolen i Kolding, og har efterfølgende kreeret en række serier af spændende porcelæn, og hvis du spørger os, så står Anne Black bag noget at mest enkle og samtidg fine danske design.Det er nemlig ikke uden grund at hendes designs i dag finde srundt i det meste af verden.

GRATIS FRAGT
Armbånd STONE, hvid m. guld prik, Anne Black
Anne Black er en dansk designer i verdensklasse. Hendes porcelæns smykker er håndlavede i en enkel stil.Stone serien er inspireret af stenene på stranden.Sort bomuldssnor med 2 fine blanke hvide porcelænssten med guld prik.Leveres i Anne Black stofpose.
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Armbånd STONE, sort/hvid m. guld prik, Anne Black
Anne Black er en dansk designer i verdensklasse. Hendes porcelæns smykker er håndlavede i en enkel stil.Serien stone er inpsireret af stenene på stranden.Sort bomuldssnor med 2 blanke porcelænssten - en sort og en hvid - begge med en guld prik.leveres i A
Pris fra 250
GRATIS FRAGT
Armbånd STONE, hvid m. rød prik, Anne Black
Anne Black er en dansk designer i verdensklasse. Hendes porcelæns smykker er håndlavede i en enkel stil.Stone kollektionen er inspireret af sten fundet på stranden.Rød bomuldssnor med 2 hvide blanke porcelænssten med en rød prik.
Pris fra 180
Indlæg oprettet 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen