En ladeboks til din elbil i hjemmet

Overvejer du at købe en elbil? Hvis ja, vil du sandsynligvis gerne se på fordelene ved at have en opladeboks til hjemmet. En ladeboks hjemme giver dig mulighed for at oplade din elbil i dit eget hjem når deet passer til dit behov. Med to hovedtyper af opladere, vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC), og med flere mærker på markedet kan det være svært at træffe det rigtige valg. Lad os undersøge, hvilke muligheder der er tilgængelige, og hvordan du vælger den bedste til dine behov.

Lader til vekselstrøm (AC) vs. lader til jævnstrøm (DC)

Når du skal vælge en ladeboks hjemme, så vil det være en vekselstrømsoplader. Vekselstrømsopladere er velegnede til biler, der står stille i længere tid, og er ideelle til opladning i hjemmet, mens jævnstrømsopladere er beregnet til hurtig opladning og normalt kun findes på offentlige steder.

Du skal også være opmærksom på, hvilken type opladningsstik der kan bruges til din bil – alle biler i EU kan bruge type 2-opladningsstik.

Valg af ladeboks

Når du vælger en opladeboks, skal du overveje, hvor meget strøm du har brug for, samt hvilke funktioner den tilbyder. Har den f.eks. et medfølgende opladningskabel eller ej? Husk også på, at hvis du har et stort kørselsbehov og har brug for at oplade flere gange om dagen, skal du vælge en løsning med 22 kWh.

Et populært valg er Easee’s Charging Box, som passer til alle hjem og kan trække alt fra 3,7 kW til 22 kW. Den er også kompatibel med både fase 1 og 3, har indbygget SIM-kortovervågning og er ret nem at installere. Der findes dog også et bredt udvalg af andre ladebokse på det danske marked med mere end 30 forskellige muligheder i alt! For inspiration anbefaler vi CleanCharge.

I dag der masser af muligheder, når du skal købe en opladeboks, så sørg for at forstå, hvilken type oplader der passer bedst til dine behov, samt hvilke funktioner der følger med hver enkelt boks, før du træffer din beslutning. Med så mange løsninger på markedet i dag er grundig forarbejde vejen til en succesfuld løsning.

Indlæg oprettet 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen