Foldemadrasser til børn

Foldemadrasser er populære i børnefamilierne, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem, men hvad skal man vælge? Vi har taget et kig på de forskellige modeller, og har fået rådgivning af de førende indenfor området, nemlig FOLDEMADRAS.dk.

Hvad skal man vælge?

Uanset om du bor stort eller småt, så vil du altid kunne finde plads til en foldemadras, da den jo er foldet sammen når man ikke bruger den. Desuden findes den i mange forskellige varianter og størrelser, så der er noget for alle.

De mest almindelige modeller er madras som er foldet sammen 3 gange, også kaldet 3 fold. Den findes i en single udgave, hvilket svarer til en madras til en person. Derudover findes den i en dobbelt udgave, som svarer til en dobbelt madras.

Hvad er den bedste foldemadras?

I starten var markedet meget præget af nogle billige madrasser, som kunne købes i supermarkeder osv., men efterhånden er der kommet del producenter på banen, som betragter foldemadrassen som et reelt møbel. Det betyder at de har brugt de bedst tilgængelige materialer på markedet, og at foldemadrassen kan stå fremme, som en del af en moderne indretning.

Møbelstof i højeste kvalitet og det rigtige kvalitetsskum i madrassen er dog ikke billige varer, og derfor kan en stor foldemadras i den bedste kvalitet også godt koste flere tusinde kroner. Vores erfaring er dog at det godt kan betale sig at købe den dyre vare i længden, da madrasserne holder meget længere end de foldemadrasser der ligger i både det billige og mellemprislejet.

Hvad kan en foldemadras?

Skal der leges vilde tumlelege, så skaber en foldemadras et godt udgangspunkt for en god leg i sikre rammer. Den er også god til at bygge huler med, og træne motorik for de allermindste børn. Den kan også bruges til de mere komfortable aktiviteter, som afslapning med en lydbog eller en god film, og det vil forældrene også nyde godt af.

Køber man en madras i den bedste kvalitet, så vil foldemadrassen også sagtens kunne bruges som en ekstra gæsteseng.

I dag findes der madrasser med mønstre der appellerer til børnene, men også foldemadrasser med meget stilrent design, som sagtens kan stå i stuen hos en familie, som går meget op boligens udtryk. En madras i den bedste kvalitet vil i øvrigt holde i mange år, og vil være med til at skabe mange mindeværdige stunder for både store og små.

Indlæg oprettet 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen