Indretning af tv væg

Har du et ønske om at dit fjernsyn skal være en integreret del af din indretning, så kan det være en god løsning at indrette en tv væg.

Fjernsynet fylder meget i de danske hjem og ofte optager fjernsynet en hel væg. Er du ikke interesseret i at dit fjernsyn skal fremstå som et stort og koldt trofæ, så gælder det om at få fjernsynet til at blive en del af den samlede indretning. Med en væg hvor man blander TV’et med andre ting som hylder, bogkasser, billeder, planter og lignende, så får man en hyggeligere stemning.

Et TV der ligner et billede

Samsung har lavet et nyt koncept, kaldet “The Frame”. Helt kort så et det en topmoderne fladskærm, som fremstår som et billede i en ramme når det ikke er tændt. Samsung har lavet en aftale hvor de kan vise diverse kunstværker. De har bla. indgået et partnerskab med Louvre i Paris, og det er muligt at vælge en masse flotte motiver til TV, i alt er der mere end 1500 at vælge imellem.

Image credit: Samsung.com

Fjernsynet er meget smalt opg kan monteres så tæt på væggen, at det ligner en helt almindelig fotoramme. Med mere end en million solgte tv, så er Samsungs The Frame en af de mest populære tv-løsninger rundt i hele verden. TV´et har derudover de samme funktioner som en anden fladskærm, og det er selvfølgelig muligt at tilslutte af mange streamingtjenester i Danmark.

Mal evt. væggen mørk

Har du en traditionel faldskærm, så fjernsynet også “skjules” ved at male væggen som Tv´et er monteres på i mørke nuancer, da det vil gøre at fladskærmen ikke fremstår så tydelig. Det er dog vigtigt at du ikke maler væggene helt sort, da dette vil være alt for markant.

Indlæg oprettet 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen